OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
очки для зрение, безободковые оправы, очки для глаз, стекла для очков, очки заказать для зрения, очки для чтения и для компьютера, очки от солнца с диоптриями, упражнения для глаз, модные очки для зрения мужские, мультифокальні окуляри ціна, линзы для очков, зарядка для глаз онлайн, дешевые очки для зрения, очки для компьютера и чтения, заказать очки по рецепту, готовые очки для зрения мужские, dario очки, очки cardeo производитель, восстановление зрения, окуляри полароїд, оптиксити, очки для компьютера без диоптрий, очки для чтения мужские, очки купить, очки для зрения женские недорого, очки мужские, линзы для очков виды
319 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 137-137-10.22
Ціна за одиницю: 319 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 16
Довжина завушника (мм): 138
Висота оправи (мм): 39
Ширина оправи (мм): 135
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: Ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Ласкаво просимо до нашого унікального світу окулярів для зору та медичних оправ! Ми пишаємось запропонувати величезний асортимент готових окулярів, створених для вашого комфорту та стилю.
Щоб ви могли насолоджуватися ясним зором у будь-якій ситуації, ми пропонуємо різні типи лінз: від прогресивних до антивідблисків та сонцезахисних. Вам не доведеться шукати інші магазини – у нас є все, що вам потрібно.
Наша колекція оправ здивує вас своєю різноманітністю стилів. Класичні оправи підійдуть для формальних заходів, а сучасні оправи додадуть ексцентричності та сміливості вашому образу. А ще ми пропонуємо різні оправи для вставки лінз, так що ви можете підібрати їх відповідно до ваших уподобань.
Ми розуміємо, що ваш вибір очок - це не лише турбота про зір, а й вираз вашої індивідуальності. Тому ми гарантуємо якість кожної пари окулярів та оправи, щоб ви відчували себе впевнено та комфортно.
Пропонований нами асортимент підходить для будь-якого віку та стилів життя. Не пропустіть шанс підкреслити свою унікальність з нашими окулярами та оправами, які готові задовольнити навіть найвибагливіші запити.
Відвідайте наш сайт і пориньте в дивовижний світ окулярів і оправ - ваш зір і стиль заслуговують на найкраще!