OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
очки cardeo производитель, заказать очки на алиэкспресс, компьютерный подбор очков, оптика харьков, люкс оптика оправы, очки с прозрачной оправой, детские оправы, купити очки для читання, востановление зрения, очки для компьютера с дырочками, очки для компьютера при близорукости, купи очки, очки для зрения харьков, люксоптика харьков, стекла для очков, универсальные очки для зрения, очки с изменяемыми диоптриями, очки для компьютера при хорошем зрении, оправа для очков oakley, очки для зрения фотохромные, купить очки для компьютера, очки хамелеон, очки для компьютера с диоптриями купить, jghfds jxrjd, окуляри для ноутбука
442 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 210-210-92.33
Ціна за одиницю: 442 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 55
Ширина перенісся (мм): 15
Довжина завушника (мм): 140
Висота оправи (мм): 39
Ширина оправи (мм): 139
Тип лінзи: Полімер, Blueblocker
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Чоловічі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Ласкаво просимо на наш сайт з готовими окулярами та оправами! Ми пропонуємо широкий вибір модних та функціональних окулярів, які допоможуть вам не лише виглядати стильно, а й покращити ваш зір. Наш асортимент включає в себе останні тренди моди та різноманітні опції для різних потреб.
Наші готові окуляри відрізняються винятковою якістю та чудовим дизайном. Ми ретельно вибираємо кожну модель, щоб задовольнити найвищі стандарти. Ви можете вибрати серед різних кадрів, кольорів та матеріалів, щоб знайти ідеальну пару, яка підійде саме вам.
Для тих, хто потребує корекції зору, ми пропонуємо широкий вибір окулярів для зору з різними діоптріями. Наші досвідчені консультанти допоможуть вам підібрати правильні окуляри, щоб ви могли бачити світ ясно та комфортно. Ми пропонуємо не тільки класичні стилі, але і сучасні технології, такі як покриття антивідблиску та захист від синього світла, щоб захистити ваш зір від шкідливих впливів.
Покупка окулярів на нашому сайті легка та зручна. Ми пропонуємо швидку доставку, гарантію якості та відмінне обслуговування клієнтів. Не пропустіть можливість придбати стильні та функціональні окуляри для зору вже сьогодні!