OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
очки дальнозоркость, оправы для очков, очки для компьютера с диоптриями, очки для чтения, balenciaga окуляри, очки miu miu 2023, очки готовые с диоптриями, купить очки в харькове, оптика запорожье цены, оптика с kievlinza київ, фотохромные очки, очки фенди оригинал, женские оправы для очков, очки для чтения плюс или минус, красивые очки для зрения женские, прогресивні окуляри, востановление зрения, очки круглые, стильный очки для зрения мужские, тест на зрение, очки для зрения фотохромные, упражнение для глаз, оптика луцьк, купить готовые очки для зрения, оправа для окулярів ціна, контактные линзы с защитой от компьютера
445 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 457-457-89.64
Ціна за одиницю: 445 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 55
Ширина перенісся (мм): 19
Довжина завушника (мм): 140
Висота оправи (мм): 48
Ширина оправи (мм): 143
Тип лінзи: Полімер, Blueblocker
Міжцентрова відстань (мм): 66-68
Стать: Жіночі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Так
Матеріал оправи: Метал

Термін відправлення (днів): 1-3
Окуляри для зору, які пропонує компанія «Офтальмік», не тільки коригують недоліки зору, але й забезпечують комфорт при тривалому використанні. Вони оснащені лінзами високої якості, які забезпечують чітке та чітке бачення.
Наша команда професіоналів завжди готова допомогти вам вибрати ідеальну пару готових окулярів та відповісти на всі ваші запитання.
Довіртеся нашій компанії, і ми забезпечимо вам не тільки функціональні окуляри для зору, а й повну підтримку та відповідальність перед вами особисто.