OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
dario очки, оправы для очков женские брендовые, готовые очки для зрения мужские, очки для чтения мужские, титан оптика, очки для зрения украина, оптика запорожье цены, київлінза окуляри, тест на зрение, купить очки в харькове, тренажер для глаз бейтса, универсальные очки для зрения, очки с большими диоптриями, оправы для очков женские 2023, очки для компьютера с монофокальными линзами, модные оправы для очков мужские, очки с разноцветными стеклами, дешевые очки для зрения, подобрать размер очков, очки с диоптриями, очки 1.75, прямоугольные очки для зрения, окуляри для водіїв, оправа авиатор купить, очки new vision
536 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 352-352-41.50
Ціна за одиницю: 536 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 16
Довжина завушника (мм): 140
Висота оправи (мм): 40
Ширина оправи (мм): 138
Тип лінзи: Полімер, Blueblocker
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: Ободкова
Флекс: Так
Матеріал оправи: Метал

Термін відправлення (днів): 1-3
Купівля окулярів для зору у нашому магазині легка та зручна. Ми пропонуємо зручний онлайн-каталог, де ви можете легко знайти відповідну модель за допомогою фільтрів за стилем, формою та матеріалом лінз.
Ми пропонуємо широкий вибір моделей окулярів, що ідеально підходять для вашого зору. Наша команда професіоналів з радістю допоможе вам підібрати ідеальну пару очок, яка не тільки покращить ваш зір, але стане стильним аксесуаром.
Наша мета – забезпечити вас не лише якісними окулярами, а й чудовим сервісом. Ми пропонуємо швидку доставку та гарантуємо, що ви будете повністю задоволені вашою покупкою.
Якщо ви шукаєте стильні та якісні окуляри для зору, ви прийшли на кращий сайт. Скористайтеся нашим сервісом та знайдіть ідеальну пару очок вже сьогодні. Ми впевнені, що ви залишитеся задоволені вашою покупкою і повернетесь до нас знову.