OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
диоптрийные очки, очки для зрения, купить очки водительские, детские оправы, окуляри селін, купить готовые очки для зрения, окуляри за рецептом, модная оправа для очков, оптика харьков, очки для зрения полуободковые, женские оправы для очков, изюмский завод оптики, купить очки для зрения мужские, очки new vision, готовые очки купить, очки картье оригинал, fendi очки купить, титан оптика, очки для глаз, дальнозоркость очки, очки для зрения мужские стильные, очки gucci мужские, як вибрати окуляри, calvin klein очки, готовые очки для зрения, очки для чтения и для компьютера, очки для зрения модные, очки для чтения мужские
542 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 366-366-87.53
Ціна за одиницю: 542 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 16
Довжина завушника (мм): 140
Висота оправи (мм): 40
Ширина оправи (мм): 138
Тип лінзи: Полімер, Blueblocker
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: Ободкова
Флекс: Так
Матеріал оправи: Метал

Термін відправлення (днів): 1-3
Готові окуляри - ідеальне рішення для ваших потреб у корекції зору! Наш магазин пропонує широкий вибір готових окулярів високої якості, що поєднують у собі стиль, комфорт та функціональність. Наші моделі гарантовано задовольнять ваші вимоги та нададуть чіткість зору у будь-яких ситуаціях.
Наша команда експертів завжди готова допомогти вам з вибором та відповісти на всі ваші запитання. Ми гарантуємо чесне ціноутворення, швидке виконання замовлень та чудове обслуговування.
Готові окуляри – це ідеальне рішення для тих, хто шукає ефективне та економічне рішення для корекції зору. Не відкладайте турботу про свій зір на потім, оберіть наші готові окуляри і насолоджуйтеся ясним і комфортним зором вже сьогодні.