OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
стекла для очков, оправа для очков oakley, очки для зрения харьков, очки max mara bridge 2, очки для чтения купить, стильные мужские очки для зрения, готовые очки для зрения с диоптриями, выписать рецепт на очки, восстановление зрения, оправы для очков, оправа versace, детские оправы, круглые очки для зрения, очки для дальтоников цена, купити окуляри, мультифокальні окуляри ціна, очки для зрения прозрачные, очки guess мужские купить, оправа том форд, очки с большими диоптриями, оптиксити, оправи для окулярів, очки для зрения женские, подобрать размер очков, прозрачные очки для зрения, окуляри для зору чоловічі
372 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 43-043-85.5
Ціна за одиницю: 372 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 16
Довжина завушника (мм): 140
Висота оправи (мм): 45
Ширина оправи (мм): 140
Тип лінзи: Скло
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: ободкова
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Ласкаво просимо до онлайн-магазину готових окулярів для зору від компанії Oftalmic, де ваш ідеальний зір стає реальністю. Ми пропонуємо широкий асортимент окулярів, що поєднують стильний дизайн, функціональність і високу якість.
Наш професійний підхід ґрунтується на глибокому розумінні ваших потреб. Ми пропонуємо оптимальні рішення, що підходять саме вам. Незалежно від вашого стилю або уподобань, у нас є окуляри, які підкреслять вашу індивідуальність і додадуть вам впевненості.
Ми цінуємо кожного клієнта та пропонуємо чесне ціноутворення. Наші окуляри пропонуються за розумними цінами, щоб зробити їх доступними для всіх. Ви отримуєте високу якість та стиль без переплати.
Час – наш цінний ресурс, і ми цінуємо ваш час. Тому ми гарантуємо швидке виконання замовлень. Як тільки ви зробили свій вибір, ми оперативно обробляємо ваше замовлення, щоб ви могли отримати свої окуляри в найкоротші терміни та насолоджуватися чудовим зором.