OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
очки для зору, купить очки в харькове, окуляри для компютера, cardeo очки женские, очки близорукость, востановление зрения, купити окуляри від сонця, мужские очки для зрения, очки для чтения мужские, модные очки для зрения 2023, модные оправы для очков мужские, очки для ленивых, компьютерные очки для защиты зрения, магазин оптика полтава, оправа для очков женская, квадратные очки для зрения, очки для зрения на заказ, подбор очков, готовые очки с диоптриями, детские оправы, линзы для близорукости, розові очки, фотохромные очки, оправа versace, окуляри max mara, dior glasses, очки для компьютера кишинев, модные очки для зрения мужские
409 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 57-057-86.7
Ціна за одиницю: 409 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 16
Довжина завушника (мм): 138
Висота оправи (мм): 46
Ширина оправи (мм): 140
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: Ободкова
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Ми пропонуємо різноманітність форм готових окулярів та оправ, починаючи від класичних до сучасних, а також широкий вибір різних лінз. Наша мета – допомогти вам знайти окуляри, які не тільки покращать ваш зір, але й підкреслять ваш стиль та індивідуальність.
При виборі окулярів на нашому сайті, ви можете бути впевнені в їх якості та надійності. Ми працюємо тільки з перевіреними брендами, щоб запропонувати вам продукцію найвищого рівня. Крім того, ми пропонуємо гарантію на всі наші товари, щоб ви могли впевнено зробити покупку.
Купівля готових окулярів на нашому сайті – це просто та зручно. Ви можете легко знайти відповідну модель за допомогою нашого зручного фільтра за кольором, стилем, розміром та іншими параметрами. Ми також надаємо докладні описи кожної моделі та фотографії, щоб ви могли оцінити її зовнішній вигляд та характеристики.
Не відкладайте турботу про свій зір на потім. Скористайтеся можливістю купити готові окуляри зараз і почніть вибирати моделі, які підійдуть саме вам. Ми робимо все можливе, щоб ваша покупка була приємною та вигідною.