OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
очки с диоптриями, очки для зрения полуободковые, очки диор, купить очки для зрения мужские недорого, детские оправы, какие бывают линзы, оправа для очков, очки gucci мужские, купить оправу для очков мужскую, люксоптика харьков, очки для зрения женские, victoria niro рожеві окуляри, оправа prada, фотохромные очки с диоптриями, купить готовые очки для зрения, оправа для окулярів жіноча, оправа версаче женские, очки заказать для зрения, очки 1.75, оправы мужские, очки для коррекции зрения, вікторія ніро рожеві окуляри, оптика харьков, купить очки для зрения недорого, готовые очки для зрения женские, оправа megapolis
468 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 355-355-63.51
Ціна за одиницю: 468 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 51
Ширина перенісся (мм): 17
Довжина завушника (мм): 135
Висота оправи (мм): 33
Ширина оправи (мм): 137
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Метал

Термін відправлення (днів): 1-3
Ласкаво просимо до нашого унікального світу окулярів для зору та медичних оправ! Ми пишаємось запропонувати величезний асортимент готових окулярів, створених для вашого комфорту та стилю.
Щоб ви могли насолоджуватися ясним зором у будь-якій ситуації, ми пропонуємо різні типи лінз: від прогресивних до антивідблисків та сонцезахисних. Вам не доведеться шукати інші магазини – у нас є все, що вам потрібно.
Наша колекція оправ здивує вас своєю різноманітністю стилів. Класичні оправи підійдуть для формальних заходів, а сучасні оправи додадуть ексцентричності та сміливості вашому образу. А ще ми пропонуємо різні оправи для вставки лінз, так що ви можете підібрати їх відповідно до ваших уподобань.
Ми розуміємо, що ваш вибір очок - це не лише турбота про зір, а й вираз вашої індивідуальності. Тому ми гарантуємо якість кожної пари окулярів та оправи, щоб ви відчували себе впевнено та комфортно.
Пропонований нами асортимент підходить для будь-якого віку та стилів життя. Не пропустіть шанс підкреслити свою унікальність з нашими окулярами та оправами, які готові задовольнити навіть найвибагливіші запити.
Відвідайте наш сайт і пориньте в дивовижний світ окулярів і оправ - ваш зір і стиль заслуговують на найкраще!