OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
купить очки для зрения киев, купить модные очки мужские, желтые очки, оправа для очков под заказ, купить очки для компьютера, красная оправа для очков, заказать очки на алиэкспресс, фотохромные очки, silhouette оправа, модные оправы для очков мужские, улучшить зрение, заказать очки для зрения по рецепту, очки для компьютера на заказ, люксоптика, контактные линзы с защитой от компьютера, диоптрии в очках, очки для зрения харьков, оправы для очков женские 2023, мужские оправы для очков, подбор очков для зрения, диоптрийные очки, очки для зрения круглые, прозрачные очки для зрения, cazal очки мужские, очки для зору
403 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 48-048-62.5
Ціна за одиницю: 403 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 17
Довжина завушника (мм): 132
Висота оправи (мм): 39
Ширина оправи (мм): 140
Тип лінзи: Скло
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Універсальні
Вид оправи: ободковая
Флекс: Так
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Готові окуляри - ідеальне рішення для ваших потреб у корекції зору! Наш магазин пропонує широкий вибір готових окулярів високої якості, що поєднують у собі стиль, комфорт та функціональність. Наші моделі гарантовано задовольнять ваші вимоги та нададуть чіткість зору у будь-яких ситуаціях.
Наша команда експертів завжди готова допомогти вам з вибором та відповісти на всі ваші запитання. Ми гарантуємо чесне ціноутворення, швидке виконання замовлень та чудове обслуговування.
Готові окуляри – це ідеальне рішення для тих, хто шукає ефективне та економічне рішення для корекції зору. Не відкладайте турботу про свій зір на потім, оберіть наші готові окуляри і насолоджуйтеся ясним і комфортним зором вже сьогодні.