OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
очки для защиты зрения от компьютера купить, овальные очки для зрения, очки с изменяемыми диоптриями, очки для улучшения зрения, вікторія ніро рожеві окуляри, люксоптика харьков, женский модные очки для зрения, очки диор, оправа для окулярів жіноча, модні окуляри для зору 2023, подбор очков для зрения, купить очки в харькове, очки для зрения для компьютера, оправа авиатор купить, контактные линзы для компьютера, очки cardeo производитель, очки для зрения женские недорого, очки луи виттон, очки для компьютера кишинев, оправы для очков женские, мужские очки для зрения по форме лица, купити очки, мужские очки для зрения
563 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 102-102-17.15
Ціна за одиницю: 563 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 51
Ширина перенісся (мм): 18
Довжина завушника (мм): 135
Висота оправи (мм): 43
Ширина оправи (мм): 137
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Так
Матеріал оправи: Метал

Термін відправлення (днів): 1-3
Готові окуляри – це ідеальне рішення для економії вашого часу та грошей. У нашому магазині ви знайдете широкий вибір окулярів, готових до негайного використання. Не потрібно чекати на виготовлення спеціальних окулярів або відвідувати кілька магазинів. Ми пропонуємо зручність та швидкість, щоб ви могли заощадити свій час.
Купуючи готові окуляри, ви також заощаджуєте гроші. Вони доступні за привабливішими цінами, ніж індивідуальні замовлення. Ми пропонуємо якісні моделі за доступними цінами, не знижуючи при цьому їх стиль та функціональність.
Ваш зір це цінно, і ми робимо все можливе, щоб запропонувати вам найкращий вибір готових окулярів. Наша команда експертів завжди готова допомогти вам з вибором та відповісти на ваші запитання. Не втрачайте час та гроші, виберіть готові окуляри та насолоджуйтесь комфортом та ясним зором вже сьогодні.