OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
купить очки для зрения женские, безоправные очки для зрения, компьютерные очки, очки для зрения и компьютера, tommy hilfiger очки, купить очки водительские, очки для зрения харьков, купить готовые очки для зрения, очки для компьютера при хорошем зрении, очки для сонця, окуляри дольче габбана, очки для защиты зрения от компьютера купить, окуляри для лазера, купить очки для зрения стекло, стильные очки для зрения женские, магазины оптика, очки для зрения женские брендовые, подбор очков для компьютера, оптика очки для зрения цены, очки для зрения мужские стильные, очки для чтения мужские, оправа для очков мужская, тактичні окуляри з діоптріями
363 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 82-082-88.12
Ціна за одиницю: 363 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 55
Ширина перенісся (мм): 16
Довжина завушника (мм): 140
Висота оправи (мм): 39
Ширина оправи (мм): 137
Тип лінзи: Скло
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Так
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Окуляри для зору, які пропонує компанія «Офтальмік», не тільки коригують недоліки зору, але й забезпечують комфорт при тривалому використанні. Вони оснащені лінзами високої якості, які забезпечують чітке та чітке бачення.
Наша команда професіоналів завжди готова допомогти вам вибрати ідеальну пару готових окулярів та відповісти на всі ваші запитання.
Довіртеся нашій компанії, і ми забезпечимо вам не тільки функціональні окуляри для зору, а й повну підтримку та відповідальність перед вами особисто.