OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
купить очки с диоптриями, очки селин, готовые очки, современные очки для зрения, улучшить зрение, модные очки для зрения 2023, очки луи виттон, окуляри для ноутбука, очки круглые для зрения, очки для зрения мужские стильные, fendi очки купить, готовые очки купить, модная оправа для очков, очки женские для зрения, ray ban очки мужские оригинал, очки для зрения украина, контактные линзы для компьютера, очки для компьютера и телефона, оправа том форд, victoria niro рожеві окуляри, купить очки для зрения готовые, универсальные очки для зрения, лечение глаз, очки для компьютера в дырочку, антибликовые очки с диоптриями
378 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 105-105-56.16
Ціна за одиницю: 378 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 15
Довжина завушника (мм): 145
Висота оправи (мм): 36
Ширина оправи (мм): 143
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Чоловічі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Купівля окулярів для зору у нашому магазині легка та зручна. Ми пропонуємо зручний онлайн-каталог, де ви можете легко знайти відповідну модель за допомогою фільтрів за стилем, формою та матеріалом лінз.
Ми пропонуємо широкий вибір моделей окулярів, що ідеально підходять для вашого зору. Наша команда професіоналів з радістю допоможе вам підібрати ідеальну пару очок, яка не тільки покращить ваш зір, але стане стильним аксесуаром.
Наша мета – забезпечити вас не лише якісними окулярами, а й чудовим сервісом. Ми пропонуємо швидку доставку та гарантуємо, що ви будете повністю задоволені вашою покупкою.
Якщо ви шукаєте стильні та якісні окуляри для зору, ви прийшли на кращий сайт. Скористайтеся нашим сервісом та знайдіть ідеальну пару очок вже сьогодні. Ми впевнені, що ви залишитеся задоволені вашою покупкою і повернетесь до нас знову.