OFTALMIC - ОКУЛЯРИ ДЛЯ ЗОРУ
очки диоптрии, компьютерные очки для защиты зрения, очки для зрения купить, очки christian dior, очки от солнца с диоптриями, очки ray ban, як вирівняти окуляри, квадратные очки для зрения, перфорационные очки, подбор очков, детские оправы, тренировка для глаз, заказать очки по рецепту, компьютерные очки, очки прозрачные мужские, оправа для очков, очки для зрения прозрачные, стильные очки для зрения женские, очки для защиты зрения от компьютера купить, dario очки, очки мужские для зрения, купити окуляри для зору, оправа кошачий глаз, антибликовые очки с диоптриями, антибликовые очки для зрения, очки для защиты зрения от компьютера
366 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

Артикул: 397-397-88.59
Ціна за одиницю: 366 грн
Діоптрії:


Ширина окуляра (мм): 54
Ширина перенісся (мм): 17
Довжина завушника (мм): 142
Висота оправи (мм): 40
Ширина оправи (мм): 142
Тип лінзи: Полімер
Міжцентрова відстань (мм): 62-64
Стать: Жіночі
Вид оправи: ободковая
Флекс: Ні
Матеріал оправи: Пластик

Термін відправлення (днів): 1-3
Ласкаво просимо до нашого унікального світу окулярів для зору та медичних оправ! Ми пишаємось запропонувати величезний асортимент готових окулярів, створених для вашого комфорту та стилю.
Щоб ви могли насолоджуватися ясним зором у будь-якій ситуації, ми пропонуємо різні типи лінз: від прогресивних до антивідблисків та сонцезахисних. Вам не доведеться шукати інші магазини – у нас є все, що вам потрібно.
Наша колекція оправ здивує вас своєю різноманітністю стилів. Класичні оправи підійдуть для формальних заходів, а сучасні оправи додадуть ексцентричності та сміливості вашому образу. А ще ми пропонуємо різні оправи для вставки лінз, так що ви можете підібрати їх відповідно до ваших уподобань.
Ми розуміємо, що ваш вибір очок - це не лише турбота про зір, а й вираз вашої індивідуальності. Тому ми гарантуємо якість кожної пари окулярів та оправи, щоб ви відчували себе впевнено та комфортно.
Пропонований нами асортимент підходить для будь-якого віку та стилів життя. Не пропустіть шанс підкреслити свою унікальність з нашими окулярами та оправами, які готові задовольнити навіть найвибагливіші запити.
Відвідайте наш сайт і пориньте в дивовижний світ окулярів і оправ - ваш зір і стиль заслуговують на найкраще!